Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling, volgt eerst een intake gesprek waarin je informatie krijgt over de behandeling. Door middel van het beantwoorden van verschillende vragen over je gezondheid en jouw huidtype wordt bepaald of we de behandeling gaan starten. Heb je geen klachten of huidaandoeningen die de behandeling nadelig kunnen beïnvloeden dan wordt de behandeling gestart.

De eerste stap van de behandeling is het bepalen van de vorm van de wenkbrauw. Hierbij wordt gekeken naar de anatomie van je gezicht en de ‘golden ratio’ (de ideale vorm). Met een kompas en passer wordt de perfecte vorm uitgemeten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een speciaal computerprogramma om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Met een speciaal potlood wordt de omtrek van de wenkbrauw getekend.

Vervolgens kun je het model van jouw wenkbrauwen bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat je helemaal tevreden bent met de vorm.

De pigmenten die gebruikt worden zijn van het merk PhiBrows® en zijn van hoge kwaliteit. Ze staan bekend om het feit dat ze niet verkleuren in tinten zoals rood, paars of blauw, niet uitlopen en 100% veilig zijn. De kleur van het pigment wordt afgesteld op huid en haartint.

Het pigmenten van de haartjes duurt ongeveer 1,5 uur. De totale behandeling neemt tussen de 2,5 en 3 uur in beslag.
Na de eerste behandeling volgt de gratis nabehandeling binnen 4-6 weken.