Believe in Brows is in 2018 opgericht door Laura Smits.

Na jarenlang met veel passie gewerkt te hebben als visagiste en beauty advisor besloot ik iets voor mezelf te beginnen. Door de jaren heen merkte ik op dat wenkbrauwen een steeds belangrijkere rol in gingen nemen. In mijn vak zag ik ook dat er steeds meer vraag was naar producten om wenkbrauwen voller te maken en strakker te krijgen. Veel vrouwen frustreerde zich over het gebrek aan volume en dat ze s’morgens veel tijd kwijt waren met het tekenen van hun wenkbrauwen.

Believe in Brows
Believe in Brows - technieken en methodes

Technieken
& methodes.

Om een oplossing te bieden voor de perfecte wenkbrauwen, ben ik me gaan verdiepen in de verschillende methodes die bestonden om wenkbrauwen te voorzien van permanente make-up. Ik kwam uit op de meest natuurlijke (semi) permanente make-up die afkomstig is uit Azië: microblading. Dit is een techniek waarbij je met een speciale tool als het ware fijne lijntjes in de huid tekent met pigment, waardoor het lijkt alsof er echt haartjes zijn gezet. Ik was direct gefascineerd door hoe prachtig deze techniek werkte en hoe natuurlijk het resultaat was. Dit was iets waar ik me in wilde specialiseren!

Gespecialiseerd
in PhiBrows®.

Mijn eerste opleiding voor 3d Hairstrokes heb ik gevolgd in Rotterdam. Na het behalen van mijn certificaat, wilde ik mezelf nog meer specialiseren in het vak en besloot ik een internationale opleiding te volgen die mijn kennis tot een nog hoger niveau zou tillen. Na een intensieve opleiding bij PhiBrows® had ik dan ook mijn felbegeerde titel behaald als PhiBrows® Microblading Artist. Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich mooier en gelukkiger voelen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Soms kan een klein detail het verschil maken. Een kleine aanpassing geeft vaak al zoveel verbetering en ook direct meer zelfvertrouwen. Dat is al meteen te zien als ze in de spiegel kijken. Niets is dan ook meer bevredigend om te zien, dan hoe iemand blij en gelukkig mijn salon verlaat.

I’ve always found that beauty and confidence are synonymous. If you feel confident, that’s what people see. (Cindy Crawford)

Believe in Brows - Gespecialiseerd in PhiBrows®