Microblading.

3D Hairstrokes.

Dit is een semi permanente make-up behandeling waarbij de wenkbrauw met pigment voller en strakker wordt gemaakt en wordt opgevuld d.m.v. fijn getekende haartjes.

Deze methode is vooral geschikt als je weinig tot geen wenkbrauw haartjes hebt of je van natuurlijke wenkbrauwen houdt. Dit is de meest subtiele vorm van PMU.

Resultaat: Natuurlijk en fris ogende wenkbrauwen, die eruit zien als een natuurlijke wenkbrauw maar dan in de perfecte vorm. Mocht je wat meer dekking willen dan zou je eventueel nog wat Make-up kunnen gebruiken. Dit is echter wel heel snel aan te brengen omdat de vorm er al helemaal staat. Afhankelijk van het huidtype en levensstijl blijven de wenkbrauwen met microblading 1 tot 1,5 jaar mooi. Het is aan te raden om de wenkbrauwen na een microblading behandeling elke 9-12 maanden een touch up te geven, om de kleur op te frissen en de vorm weer mooi strak te maken.

Maak een afspraak
Believe in Brows - Microblading 3D Hairstrokes
Maak een afspraak

Ombre Brows.

Wenkbrauwen met verloop van licht naar donker.

Deze semi permanente make-up behandeling geeft het effect van wenkbrauwen die opgemaakt zijn met poeder. Het verloop van licht naar donker naar het uiteinde toe geeft de speciale Ombre look.

Deze methode is in principe voor iedereen geschikt. Met name voor personen die de vorm van hun wenkbrauw willen aanpassen of van zichzelf veel haartjes hebben maar in hun wenkbrauw een kaal plekje hebben. Als je gewend bent je wenkbrauwen wat meer aan te zetten met make-up dan zijn Ombre en Powder brows de beste oplossing.

Resultaat: De wenkbrauwen zijn in het begin intens van kleur maar zullen na een tijdje zacht poederig worden, te vergelijken met een perfect opgemaakte wenkbrauw. Afhankelijk van het huidtype en levensstijl blijven de wenkbrauwen 1,5 tot 2 jaar mooi. Het is aan te raden om de wenkbrauwen na de behandeling elk jaar een touch up te geven, om de kleur op te frissen en de vorm weer mooi strak te maken.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Powder Brows.

Volledig gepigmenteerde wenkbrauwen.

Deze semi permanente make-up behandeling geeft het effect van wenkbrauwen die opgemaakt zijn met poeder. Hierbij wordt de wenkbrauw volledig opgevuld en is de kleur aan de onderkant van de wenkbrauwen wat sterker gepigmenteerd voor een schaduweffect te creëeren.

Deze methode is in principe voor iedereen geschikt. Met name voor personen die gewend zijn hun wenkbrauwen met make-up wat meer aan te zetten.

Resultaat: Wenkbrauwen die intens van kleur zijn en een hoge dekking hebben. De wenkbrauwen zijn volledig gepigmenteerd en heeft een schaduweffect aan de onderzijde van de wenkbrauw. Afhankelijk van de huid en levensstijl blijft dit ongeveer 1,5 tot 2 jaar zichtbaar, daarna vervaagt het langzaam. Het is raadzaam elk jaar de wenkbrauwen een touch up te geven. Hierbij wordt de kleur weer opgefrist en de vorm weer mooi strak gemaakt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Combi Brows.

Laura’s Signature Brows.

Laura’s Signature Brows.. dat zijn de Combi brows. Bij deze type wenkbrauw worden twee verschillende technieken gebruikt, namelijk manuele Microblading en machinale Ombre techniek. Hierdoor krijg je een prachtig resultaat.

Vooraan worden hairstrokes gezet, wat heel natuurlijk oogt. En daarna word er een zacht poedereffect op aangebracht, welke van licht tot donker verloopt. Kun je niet dus niet kiezen, dan zit je met de Combi Brow altijd goed.

Afhankelijk van de huid en levensstijl blijft dit ongeveer 1,5 tot 2 jaar zichtbaar, daarna vervaagt het langzaam. Het is raadzaam elk jaar de wenkbrauwen een touch up te geven. Hierbij wordt de kleur weer opgefrist en de vorm weer mooi strak gemaakt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Brow Shaping.

Browmapping, Epileren en Shapen.

De behandeling begint met een intake. Hierin wordt besproken wat jouw wensen en onze adviezen zijn. Zo krijg je een beeld bij wat je kunt verwachten. Vervolgens wordt er gemeten hoe jouw wenkbrauwen theoretisch horen te lopen, zodat er een perfecte wenkbrauw wordt gecreeërd.

Doordat de wenkbrauwen nauwkeurig geëpileerd worden krijg je een strakker resultaat dan met andere ontharingstechnieken. Daarna worden de wenkbrauwen gestyled en nog extra benadrukt met potlood of poeder en wordt er een highlighter gebruikt. Als afsluiter krijg je make-up advies over hoe jij jouw wenkbrauwen netjes bij kan houden.

Maak een afspraak
Believe in Brows - Browshaping
Maak een afspraak